Zoeken naar:

Neem persoonlijk contact op met 1 van de onderstaande leden, tijdens bijeenkomst zullen de leden samen met jou bepalen of het lidmaatschap aanvaard wordt:

Wappie Cafe Eygelshoven in de Societeit Eygelshoven Sociaal

WappieCafe in de Sociëteit Hellevoetsluis Sociaal

Wappiecafe Denhaag

Wil jij ook een wappiecafe openen of bijwonen? Schrijf je dan in op deze site.

Wil je als introducé een wappiecafe openen, zorg dan eerst dat je lid wordt door contact op te nemen met 1 van de leden van het bestuur van de Kamer van sociale waarden. Nadat je geïntroduceerd bent, als lid erkend wordt en de contributie over gemaakt hebt á 10 euro, krijg je op wappiecafe.nl de status Lid, en kan je via deze site een wappiecafe aanvragen.

Als lid kan je de bovenstaande Wappiecafe’s benaderen. Om hen te verzoeken opgenomen te worden in hun ledengroep. Zodat zei je via e-mail zullen informeren over de bijeenkomsten en hun tema’s. Je zult door hen in hun team ingedeeld worden, waardoor je ook toegang krijgt tot hun wappiecafe pagina. Let op dat je altijd voortijdig je deelname telefonisch door geeft aan de persoon die het thema organiseert. Het kan zijn dat het wappiecafe verzoekt om als introduce het wappiecafe te bezoeken. Wat betekend dat je een bestaand lid in het wappiecafe kunt vragen jouw te begeleiden in je introductieperiode.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
error: Deze website is beschermd !!