Zoeken naar:

Een wappiecafe is een huiskamer bijeenkomst waarbij je als wappiecafe eigenaar zelf bepaald hoeveel mensen jij tegelijk wilt uitnodigen voor door jouw (in samenspraak met je leden) gekozen thema’s. Virtueel kunnen er ook mensen deelnemen. Daarvoor zouden we toekomstig huiskamers kunnen voorzien van een mobiele webcam studio, of dit eventueel aanbieden als pakket vanuit de webshop.
Thema’s die je in samenspraak met je leden overeen komt tijdens eerdere bijeenkomsten vanuit ieders eigen talenten. Deze thema’s kan je vervolgens ook profileren via de website bij de overige wappiecafes.
Andersom kunnen andere wappiecafes natuurlijk ook met hun thema’s aanbieden in de webshop. Ook online door deelname aan een video bijeenkomst vanuit een andere wappiecafe.
Tijdens de thema bijeenkomsten kan je drank aanbieden en over de kosten met elkaar afspraken maken.

Elk wappiecafe heeft dus:

Introducees die jouw vinden via de site wappiecafe.nl en daarvoor een introductievergoeding betalen.
Leden die lid zijn geworden na de introductie en de contributie hebben betaald.
Leden die lid zijn van een aangesloten wappiecafe na acceptatie van de wappiecafe eigenaar.
Eigen familieleden, vrienden, kennissen waar wappiecafe.nl niks mee doet, tenzij zij lid worden.
Introducees vanuit de kamer van sociale waarden onder begeleiding.

Introducé

Als jij je inschrijft op de website, worden er gegevens van jouw gevraagd om te bepalen waarin we je kunnen waarderen en erkennen. Een kleine persoonlijke diagnose, waardoor je beter begeleid kan worden door een reeds aangesloten lid, geïntroduceerd te woorden bij de bestaande leden. Blijf je introduce, dan kan dat gratis en kan je dus zien waar overall wappiecafe’s zijn en welke openbare thema’s er aangeboden worden. Introducees worden tevens per email benadert als er nieuwe thema’s zijn of nieuwe wappiecafe’s openen.

Lid zijn van Wappiecafe.nl

Je kunt alle wappiecafe’s en alle thema’s bijwonen, overeenkomstig de voorwaarden van de wappiecafe’s. Voor sommige thema’s kunnen vergoedingen gevraagt worden. Er worden ook gratis thema’s aangeboden.

Je kunt bij alle wappiecafe’s samen aan projecten werken.
Je kunt bij alle wappiecafe’s gebruik maken van alle faciliteiten, projecten, bijeenkomsten, virtueel en als instrument om het in de echte wereld mogelijk te maken.

Je kunt bij alle wappiecafe’s je kleren ruilen, boeken ruilen, dat voor elkaar beteken wat je voorziet in je basisbehoeften.
Worden de talenten met elkaar gebundeld, dan zijn er ondernemingen mogelijk vanuit ieders eigen kracht. Semco Style is daarin een style die managment de taak geeft waarin ze bijdragen aan het proces, terwijl ze nu juist een kostenkost zijn.

En altijd vanuit het concept dan kleine groepen mensen bij elkaar komen en daarin afspraken maken over hun inzet en hoe de opbrengsten verdeelt zullen worden. En vervolgens gaan we het uitvoeren en weekelijk overleg plegen wat we van de leiding verwachten en waarin we elkaar kunnen bijstaan, welke thema’s we nodig hebben aan de doelen van de deelnemers te kunnen voldoen. Wellicht kunnen zo werkgroepen van verschillende wappiecafe’s samenwerken in het behalen van bepaalde doelen. Kan elk lid aan meerdere projecten werken, in verschillende werkgroepen aansluiten.

Bij wappiecafe geeft het geen stuurgroepen, werkgroepen zijn stuurgroepen. Zo houd je de lijntjes kort tussen uitvoerenden en de mensen die met de plannen komen.

Leden werken samen als een netwerk, kennen binnen de wappiecafe’s elkaars talenten waardoor wellicht 100de, niet 1000de projecten en vormen van dienstverlening ontstaan. 1 van die projecten is wappiemap.nl

; maar wappieschool, wappiedoktor, de wappieapotheek, wappiekruidenier, de wappieslager, wappiedating.nl je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen wellicht binnenkort betalen met de wappiemunt.nl

Wappiecafe organiseert voor wappiecafe’s en voor leden dat sociale netwerken constructief worden en samen kunnen weken met profesionals, waar de zorg tekort schiet. Of de krachten ontbreken. Die profesionaliteit, ervaringsdeskundigheid en de participatiebehoefte brengen wij bij elkaar. Samen, Virtueel EN in het echie, binnen eigen normen en waarde. Met onze grondrechten. Universele rechten van de mens in vrijheid te leven. Zoals God het ons is gegeven.

Rechtsvormen

Ik heb zo veel vertrouwen in dit systeem, deze samenwerking tussen simpele technologie, ons als mensen te verrijken in het contact met elkaar. Ik wil graag met iedereen dit concept delen en verbinden. Want de kamer van Sociale Waarden wordt net uitgedrukt in Geld of Olie of Goud. Maar in mensen die individueel de krachten bezitten van de groep en zich erkent voelen, eigenwaarden ondervinden, in het NU leven en zich als verenigingen manifesteren binnen de rechten aan de mens gegeven. De Universele rechten van de Mens, waarbij zei allen bijdragen aan een gezond en veilig leven.


Wappiecafe en de aankomende RESET.

Met grote zekerheid is het huidige beleidt vanuit de overheid er op gericht dat alle terreinen rond de zorg in de samenleving draagvlak verloren gaat. En dat omdat het piramidespel genaamd Euro en Dollar in moet storten. Wie de video Zeitgeist nog kent. Deze beschrijft daarin heel goed dat het een kleine groep mensen steeds meer macht geeft. Momenteel heeft die groep mensen samen meer dan de helft van al het vermogen op de wereld. En kunnen door een kartel te hebben gevormd, ons onze mensenrechten opkopen bij overheden. En de staatsschuld opdrijven en zo belastingen opdrijven.

Nu ook nog eens de Horeca kapot gemaakt wordt. Blijven alleen nog de coöperaties over die digitaal met elkaar transacties aangaan. En levert het MKB zijn spaarcentjes in tot men uiteindelijk allemaal afhankelijk is van die overheid. Die dan een nieuwe munteenheid inzetten, en wellicht door de vaccinatie er alleen van gebruik kunnen maken. Heb je als mens van vlees en bloes uit de hand van God gecreëerd. Dan geen keuze vrijheid, die vaccinatie te accepteren en in dat slavenstelsel te functioneren. Te leven zolang zij dat willen. En nooit meer dan nodig. Nooit meer vakantie. Geen verjaardagen fysiek. Uberhaupt geen contact als mensen meer onderling. Mensch 2.0 doet zijn intrede en wie niet meedoet, heeft niks en zoals men dan beweert, nergens recht op.

Wil je een vrije maatschappij, dan zal je die vanuit basisnormen moeten opstellen, die de mens de vrijheid geeft om te creëeren en een Netwerk om de wijsheid te wegen en te toetsen. En om stemrecht te krijgen, eisen dat je voldoet aan je basisbehoeften. Waarin participatie een basisbehoefte is. En de zorg in handen van de omgeving. Echter vanuit de eigen regie.

Gaat het nu in de zorg om, hoe regel je dat alle kinderen beschermd worden die ernstig bedreigt worden in hun ontwikkeling. Is dan, waar halen we ons eten en medicatie en educatie vandaan? Van wie ontvangen we nog eerlijke media. En met wie kan je nog verbintenissen aan gaan die ook jouw mensenrechten respecteren?

En als je in een café niet meer welkom bent, zijn we wel nog welkom bij elkaar. In zo veel mogelijk zorgen.

Wappiecafe zoekt mede innitiatiefnemers. Want er komt een dag dan zal ons café overspoelen van krachten en zorgen. En overvalt het ook de wappie.

Wappiecafe gaat vrijwillig assisteren om de Reset door te komen. En heel horeca Nederland mag aansluiten. Heel onderwijs en heel de politie. Maar laten we beginnen in de kroeg. Met als thema: Vebinden in de zorg voor elkaar.error: Deze website is beschermd !!