Zoeken naar:

Een wappiecafe is een faciliteit waarbij leden besloten in een privé omgeving, elkaar treffen met het oogmerk te willen verbinden in de zorg voor elkaar.
Activiteiten worden door jouw als wappiecafe eigenaar, gedeeld via deze website naar alle leden en/of introducees op deze website. Aanvullend worden e-mails gestuurd naar alle de aangesloten leden als je een evenement aanmaakt en hebben je leden daar inzicht in.

. Je krijgt een eigen emailadres dat eindigt op @wappiecafe.nl en een pagina waarop jij je zelf binnen en buiten het netwerk kunt profileren. Dit is niet vereist, maar wel wenselijk, zo met je leden in contact te blijven.

Ook krijg je schrijfrechten op deze site, zodat je zelfstandig berichten kunt plaatsen, wijzigen en verwijderen, om alle introducees en/of leden te informeren.

Alleen inschrijven op deze website, maakt je introducé. Wil je lid worden dan doorlopen we een traject van de toelating. Houd er rekening mee dat leden een contributie betalen van 10 euro per jaar en jij als wappiecafe eigenaar 40 euro per jaar. Hiervoor worden onkosten gedekt die de communicatie via deze site mogelijk maken en de kosten voor administratie en communicatie en juridische ondersteuning, gedurende dat jaar met jouw wappiecafe.

Schrijf je hier in en zorg dat je met 1 van de leden contact opneemt zodat je formulier beoordeelt kan worden. Wellicht kan je daarna uitgenodigd worden voor een wappiecafe bij jou in de buurt, zodat alle bestaande leden hun goedkeuring voor je lidmaatschap kunt geven. Zolang je introducé bent, kan je deel nemen aan een bijeenkomst van een reeds aangesloten wappiecafe onder begeleiding van een lid van de Kamer van Sociale Waarden. Bestaande Wappiecafe houders, zijn lid van de Kamer van Sociale waarden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze website is beschermd !!